Hoppa till sidans innehåll

Sommarserien

06 JUN 2020 15:32
  • Uppdaterad: 06 JUN 2020 15:32

Nu har alla ungdomsgrupper haft sina terminsavslutningar MEN det betyder inte att det är slut på möjligheter att orientera . Ett exempel på det är klubbens sommarseriesom har sin första etapp nästa vecka. Det blir kul!
Vi vill verkligen rekommendera er alla att anmäla er till en eller flera av etapperna! 
På etapp 2, som råkar gå i känd terräng vid Finnsjögården, gör vi en extra satsning. Där kan även föräldrar eller andra vuxna som vill testa att springa en egen bana på nybörjar- (gul) eller avancerad (svart) nivå ta möjligheten att springa med en teknikcoach med sig i skogen. I anmälan anger man vilken klass man vill springa och om man vill coach eller inte.
Man måste inte springa alla etapper, men om man tar sig igenom minst två så får man en fin plakett i pris (om man är ett barn). Därutöver får man en massa kul och utvecklande orientering tillsammans med andra sjövallaiter i olika åldrar (även om vi förstås håller covid-avstånd och allt det där).
Sommarseriens etapper går 11/6, 23/6, 28/6 och 1/7. Länkar till anmälan finns här:
Kolla som sagt särskilt nr 2. Sista anmälningsdag är oftast ca 3-4 dagar före tävlingsdatum. Man behöver ett eventor-login för att kunna anmäla sig och ett sådant får man enkelt genom att skicka ett mail till Sara eller Mats: 
På själva tävlingen behöver man också en sportidentpinne för att "pipa" vid kontrollerna, sådan kan man låna av klubben om man inte känner för eller hinner att just nu fixa fram en själv (https://orientering.sjovalla.se/Information/sportidentloparbrickasi-pinne/ )
Hoppas vi blir många som ses i skogen!
Hälsningar sommarseriegänget
Skribent: Maria Höglund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sjövalla FK - Orientering
Finnsjövägen 12
43541 Mölnlycke

Kontakt:
Tel: +4631884773
E-post: per-arne.wahlgren@te...

Se all info